Saba Day 2018

May 2, 2019

2 december 2018 vertrok ik  samen met Paul naar Saba. Was voor mij een bijzonder reis, waar ik nog eens op terug kom. Als fotograaf maak je veel foto's. Zo ook van Saba Day in de haven van Saba.

Daar werd een vis wedstrijd gehouden. Maakte niet alleen foto's van grote vissen of vissers boten die binnen kwamen. NEE ook van mensen die ik ken of op een een of andere manier mij aantrokken om er een foto van te maken. Een MAN die gekleed is in de stijl van Bob Marly. Hoog waarschijnlijk een Fan in mijn ogen. Hij zat op een meerpaal kijkend over het water in de haven van Saba. Een mooie man om naar te kijken.

 

Begin januari 2019 werd ik geattendeerd  door een bericht via een vriendin van me via facebook dat

Randell Zaegers plots is overleden.

Met een foto erbij van een eerdere Saba day waar hij ook zo ongeveer zat.

Een man die altijd op zee is. Een visser in hart en nieren. Ook altijd aanwezig op Saba Day. Iedereen die hem kent. Ja, hij houdt van Bob Marly muziek.

 

Ik meteen in mijn Foto's duiken. Deze foto door gestuurd naar mijn kennissen op Saba, met de vraag is dit China zoals ze hem noemen daar.

JA. Toen werd het heel erg warm bij mij van binnen. Dit is zijn laatste foto die ik van hem gemaakt heb. Wohhh als rouw-herinneringsfotograaf in Spee werd ik dubbel warm. Ook meer omdat ik voor mezelf op Saba mijn ware ik aan het zoeken was en dan zomaar een laatste foto van hem aan het maken was, zonder dat te weten.

 

Heb deze foto dus naar een aantal gestuurd met de melding dit zal zijn laatste foto zijn.

 

 

"Lonely rivers flow
To the sea, to the sea
To the open arms of the sea
Lonely rivers sigh
"Wait for me, wait for me"
I'll be coming home, wait for me"

 

R.I.P Randell Zaegers

 

Begin februari kreeg ik een sms bericht via facebook van zijn vrouw. Ze was zo blij met deze foto en dit was daadwerkelijk zijn laatste foto. Heel dierbaar en warm, deze foto is gebruikt voor de kaart en voor op het graf en ja ook T-shirts etc. Krijg er echt warm van wat ze allemaal met mijn foto gedaan hebben. Zie de impressie foto's hier onder.

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

May 2, 2019

February 21, 2019

September 10, 2016

September 5, 2016

July 9, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 Sandra Cryns-Hop PHOTOGRAPHY
Privacyverklaring