top of page

MIJN PORTFOLIO

1982

Als tiener mocht ik ‘m lenen van mijn vader en ermee oefenen, de spiegelreflex camera. Al spelenderwijs heb ik mezelf aangeleerd om met de spiegelreflex camera om te gaan. Voor mij was de camera als een snoepwinkel! 

2010

Sinds 2010 ben ik mij meer en meer gaan toeleggen op het fotograferen van mensen en de natuurlijke omgeving. Het leuke aan deze vorm van fotografie vind ik het contact met mensen. Het is elke keer weer bijzonder uitdagend om het beste in iemand naar boven te halen. Het geeft mij dan ook enorm veel voldoening om iemand blij te maken met mooie foto’s van zichzelf of een dierbare. 

 

2015 

 

Daarnaast vind ik fotografie een vak waar je nooit uitgeleerd bent. Ik leer elke dag nieuwe dingen en verwerk mijn opgedane kennis graag in mijn fotografiewerk. Een leven lang leren, heerlijk! Daarom steek ik ook veel tijd in mijn doorontwikkeling als fotograaf. In 2015 ben ik begonnen met een opleiding fotografie, ik hoop deze voor het einde van dit jaar af te ronden.

2018

 

Rouwfotografie start. Klik hier voor meer informatie.

 

Wil je mij volgen en meer van mijn werk zien? Volg mij ook op de sociale media! 

Agrarische Authentieke Fotografie

Extra Portret fotografie

Food fotografie

Architectuur

"Authenticiteit is dag in, dag uit loslaten wie je denkt te moeten zijn en accepteren wie je werkelijk bent" - Brene Brown

bottom of page