top of page
Sans_rouw fotografie_DIAP.png

ROUWFOTOGRAFIE

Voor het vastleggen van een waardevol afscheid, ben je bij Sans Fotografie aan het juiste adres. Sandra Cryns legt een afscheid op mooie, gepaste wijze op beeld vast, zodat nabestaanden niet alles in één keer 'moeten' loslaten.

"Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering"

Als ik mij open,

Zal ik zien.

Als ik kijk,

Zal ik geraakt worden.

Als ik geraakt word,

Dan weet ik 

Dat ik het beste van mezelf gegeven heb.

Rouwfotografie is bijzonder. En moet goed worden uitgevoerd om uiteindelijk echt een waardevolle herinnering te hebben. Sans Fotografie kan dit voor je verzorgen.

Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben als fotograaf van landschappen en mensen, besloot fotograaf Sandra Cryns zich te verdiepen in rouwfotografie. Een compleet andere - maar zeer bijzondere - 'tak' binnen de fotografie; eentje waarin je mensen als fotograaf zijnde echt kunt ondersteunen. 

 

Over mij

Zo’n 40 jaar geleden kwam ik in aanraking met een digitale Camera van mijn Vader. Op die manier leerde ik echt het vak. In 2015 brak het moment aan dat ik mijn eigen bedrijf startte. 

Ik vond mijn zinvolle bijdrage

Toen ik een paar keer meemaakte dat een familielid van mij foto’s maakte tijdens een uitvaart had ik de combinatie gemaakt. Familie hoort niet met fotografie bezig te zijn tijdens het afscheid, maar met het afscheid zélf. Zo maakt men zelf de dienst ook helemaal mee en kunnen zij tot steun zijn voor de andere familieleden. Plus ik maakte ook mee dat er foto’s gemaakt werden voor de kinderen later die hun ouders op jonge leeftijd verloor. Dat heb ik ook zelf ervaren en heb niks tastbaars meer voor om op terug te kijken. Er gebeurt zoveel, je leeft in een roes en weet niks meer van die dagen. Met die ervaringen besloot ik me toe te leggen op uitvaartfotografie. 

 

Voldoening

Na zoveel jaar kan ik zeggen dat dit voor mij een unieke tak van fotografie is. Het is de meest dankbare tak van fotografie om te mogen verzorgen. De liefde op de gezichten te zien wanneer men de foto’s zien … met een traan én een lach….te horen hoe blij men is met deze tastbare herinnering….Daar doe ik het voor!

"Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering"

bottom of page