Benefietconcert “Vechtersbaas!”

Benefietconcert “Vechtersbaas!” Op maandag 29 januari a.s. wordt er in de Ludgeruskerk te Dronten een benefietconcert georganiseerd ten bate van Lisanne Spaander. Aan dit concert, dat om 20.15uur begint, wordt deelgenomen door diverse koren en gezelschappen. Wie is Lisanne? Lisanne Spaander is 19 jaar oud en woont in Harderwijk. In oktober 2014 werd bij haar het Ewings sarcoom, botkanker ontdekt en dat zorgde voor een hele impact in haar jonge leven. Om zichzelf te kunnen uiten nam ze haar toevlucht tot de muziek, want muzikaal was ze altijd al. Lisanne heeft inmiddels een aantal liedjes geschreven en een E.P. uitgebracht, met daarop o.a. "Vechtersbaas" en "Dichtbij Jou". Helaas is onlangs geconstateerd dat de botkanker is teruggekeerd en ondergaat ze momenteel opnieuw een chemokuur en noodzakelijke behandelingen. En toch gaat de zangeres door met haar steun aan anderen door middel van haar muziek. Optredens voor anderen, voor goede doelen, ze doet wat ze kan, maar vraagt nooit iets voor haar zelf. Ze is momenteel ook weer bezig met nieuwe nummers. Waar de ziekte opnieuw centraal staat in het leven van Lisanne en haar familie en de ziekte vele offers vraagt van hun, willen we via dit benefietconcert graag iets terugdoen voor deze “Vechtersbaas”! Doet u mee? U kunt deze avond optredens verwachten van de Cantorij uit Dronten, popkoor Unlimited Sound uit Dronten, pop en musicalkoor De Melodysingers uit Zwolle, popvocalgroup Voice Factory uit Dronten en tenslotte het musicalkoor No Nonsense uit Harderwijk, waarvan Lisanne deel uitmaakt.

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

May 2, 2019

February 21, 2019

September 10, 2016

September 5, 2016

July 9, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 Sandra Cryns-Hop PHOTOGRAPHY
Privacyverklaring