Fotoboek review Saal Digital

June 25, 2016

Ben een startende fotograaf en wou gebruik maken van deze actie die voorbij kwam op Facebook.

Had jullie ook al gezien op een beurs. Op dat moment sprak het me al aan. Alleen had ik nog geen rapportage om een boek te laten maken.

 

Yes! Het fotoboek van #SaalDigitalNederland vandaag ontvangen!

Via een advertentie op Facebook van Saal Digital kon je aanmelden voor een € 40,- waardebon, in ruil voor een review die op een social media kanaal word geplaatst. Wat als eerste moet gedaan worden om een fotoboek (of andere producten) te kunnen maken is de Saal Digital Design Software gedownload worden via hun website.

 

Als je de software opstart krijg je een lijst met product

en die je kunt laten maken (foto’s, posters, kaarten etc.). Zeer handig is de actuele levertijden lijst bij elk product, waar direct duidelijk wat de productietijden en levertijden zijn. Heb gekozen voor fotoboek A4 liggend en een koffer. De pagina's zijn van glanzend steviger papier,

 En voor gekozen voor glanzend cover. De software is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, gewoon eenvoudig klikken en slepen en de fotoboek is zo klaar. Als alles naar wens is word het boek in het winkelwagentje gegooid en word het tijd om te betalen.  De aankoop liep vlekkeloos. Na de betaling kreeg ik een e-mail met een hartelijke dank voor mijn bestelling en een link naar een online overzicht van de actuele bestel- en verzendstatus.

 

5 dagen na mijn bestelling kreeg ik het pakket binnen met het fotoboek erin binnen. Fotoboek zat goed verpakt in de doos en is niet snel mogelijk dat er beschadigingen zullen ontstaan tijdens de verzending. De cover en de kleuren zien er prachtig uit, dit geld ook voor de afwerking van het fotoboek zelf. Geen lelijke naden en lijmresten te bekenen. Dankzij de glanzend  cover optie ziet de boek Prachtig uit. Zeer tevreden over de kwaliteit.

 

Oh ja, de foto’s zien er geweldig uit in het fotoboek. Haarscherp en mooie kleuren! Ben zeer tevreden over het fotoboek, ook de klant waar ik foto's voor had gemaakt vind het geweldig de fotoboek. Zij wouden eerst zelf gaan plakken de foto's, maar ze zijn helemaal om en ik raad ook andere fotograven aan om gebruik te maken van jullie diensten.

 

 

 Ik ga zeker jullie diensten vaker gebruiken. Niet alleen fotoboek maar ook andere producten die jullie hebben. Bij de zending van de fotoboek ook meteen proefmonsters besteld en kwam gelijk mee. Top. Bedankt Saal Digitaal dat ik deze review heb mogen schrijven.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

May 2, 2019

February 21, 2019

September 10, 2016

September 5, 2016

July 9, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 Sandra Cryns-Hop PHOTOGRAPHY
Privacyverklaring