Oefening voor mijn les 7

June 2, 2016

Voor les 7 is de bedoeling dat je een foto zoekt van een fotograaf. Zelf heb ik geen favoriete fotograaf en ben gaan Google tussen Urban portret fotografie. De eerste foto is van Susan Swiggers. Deze stijl sprak mij aan om het uit te proberen. De laatste foto van de vijf heb ik op gestuurd. Ik heb die gemaakt zonder een studio. Was een hele opgave. Met wat bewerkingen en omzetten naar Low-key is het aardig gelukt. Heb mijn cijfer al binnen. Ze vond het heel knap en heb er een 8 voor gekregen. Ik heb de fotografie aardig onder de knie. Vermelde ze.

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

May 2, 2019

February 21, 2019

September 10, 2016

September 5, 2016

July 9, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 Sandra Cryns-Hop PHOTOGRAPHY
Privacyverklaring